Sikkerheden er altid i top til Havnefest

SIKKERHED

Ordensregler

Mad og drikkevarer
Må ikke medbringes på havnefestpladsen.

Foto & videoudstyr
Professionelt foto & videoudstyr må ikke bruges under koncerterne i musikteltene.

Stoffer
Brug/salg af hash og andre euforiserende stoffer er som i resten af landet forbudt. Overtrædelse af disse regler vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Våben
Er naturligvis ikke tilladt og vil medføre, at politiet vil blive tilkaldt øjeblikkeligt. Det skal være trygt at færdes til Havnefesten.

Rygmærker
Det er på Havnefestpladsen ikke tilladt at bære eller medføre mærker der viser tilhørsforhold til rocker eller rockerrelaterede grupperinger.

 

Førstehjælp

Under Havnefesten har vi vores eget beredskab af førstehjælpere som er på vagt. Det betyder, at der på politistationen, ved indgangen til Havnen, fredag og lørdag aften også er et førstehjælpshold, som er klar til at rykke ud til eventuelle skader, som kan håndteres på stedet.

 

Sikkerhed (Vagter, SSP, Politi mv.)

Under hele Havnefesten er der hyret professionelle vagter ind, som står for sikkerheden på Havnefestpladsen.

Derudover har politiet under Havnefesten oprettet en lokal politistation, som er bemandet fredag og lørdag aften. SSP, Natteravnene mv. er også til stede under festivalen for især at holde øje med de "unge" mennesker.

Ser du noget, du mener der bør tages hånd om, bedes du henvende dig enten til Havnefestens personale eller de professionelle vagter, som vil tage hånd om situationen.